این مقاله را به اشتراک بگذارید
خودروسازان و ابرشرکتهای حوزه فناوری در حال سرمایهگذاری روی فناوری خودروهای خودران هستند تا بتوانند پیش از سایر رقبا، نام خود را بهعنوان سردمدار خودروهای خودران ثبت کنند. چون ممکن است آینده صنعت خودرو به این شکل باشد.
براساس گزارشی از یک مجله کسب وکار آلمانی و به نقل قول برخی نیروهای داخلی، گروه خودروسازی فولکسواگن درحال مذاکره با غول فناوری چینی، هوآوی، است تا بتواند با همکاری آن، وارد صنعت خودروهای خودران شود. این مذاکره بر سر توسعه بخشهایی است که این غول خودروسازی آلمانی هنوز در آنها حرف خاصی برای گفتن ندارد.
مذاکرات فولکسواگن با هواوی برای خرید واحد خوروهای خودران شرکت چینی در مرحلهی چانهزنی روی قیمت است. گفته شده این شرکت پلتفرم خودروهای خودران غول فناوری چینی را با قراردادی به ارزش 1٫6 میلیارد دلار خریداری خواهد کرد. هواوی به تازگی از اولین وسیلهی نقلیهی مبتنی بر پلتفرم HarmonyOS خود رونمایی کرده است و فولکس واگن قصد دارد این واحد را به تأمینکنندهی سطح یک راهکارهای رانندگی خودکار برای خودروهای برقی خود تبدیل کند.
بخوانید: فناوری خودروهای خودران والئو
به گزارش نوت بوک چک، وقتی صحبت از رانندگی خودکار به میان آید، تعدادی از شرکتهای چینی اکنون ادعا میکنند که از مدتی قبل سیستمهایی را توسعه دادهاند که عملکردی بهتر از کیت FSD تسلا ارائه میدهند. علاوه بر شرکتهای بزرگ سازندهی خودروهای برقی چین که به نظر میرسد همگی نوعی سیستم رانندگی خودکار ارائه میدهند، استارتاپهای چینی زیادی در اینزمینه وجود دارد که روی پردازش هوش مصنوعی یا سختافزار کار میکنند.
ظاهراً فولکسواگن متوجه پیشرفت چینیها در این حوزه شده و تصمیم گرفته است تا مذاکرات خود را برای خرید فناوریهای خودروهای الکتریکی خودران هواوی، ادامه دهد. رسانههای محلی امروز گزارش دادند که مذاکرات در واقع در مرحلهی خرید است و انتظار میرود فولکسواگن در ماه مارس خرید ۱٫۶ میلیارد دلاری واحد خودروهای خودران هواوی را اعلام کند.
این اقدام در حالی انجام شد که اولین تلاش هواوی در زمینهی ساخت وسایل نقلیهی الکتریکی، تبدیل به سرمایهگذاری مشترک شد که در آن غول الکترونیکی چینی، مهارتهای اتصال هوش مصنوعی خود را ارائه داده است تا بستر خودروهای نیمهخودران ساخته شده توسط شرکتهای دیگر را ایجاد کند. اولین خودرویی که روی پلتفرم HarmonyOS هواوی کار میکند، Aito M5 است که تحویل آن آغاز شده است.
این خودرو در واقع یک سواری هیبریدی لوکس است که هم با سوخت و هم با باتری کار میکند. فولکسواگن علاوه بر هواوی، راهکارهای مختلف رانندگی خودکار را در چین بررسی کرده است که از جمله میتوان به راهکارهایی که توسط شرکت DJI ارائه شده، اشاره کرد.
همکاری فولکس واگن و هواوی برای تولید خودروی خودران
فولکس واگن و هواوی درحالحاضر یک راهکار مشترک خودروسازی دارند و بنابراین سرمایهگذاری برای استفاده از این پلتفرم احتمالاً چندان طولانی نخواهد شد. طبق گزارشهای منتشرشده، این سرمایهگذاری مشترک توسط مدیران فولکس واگن اداره میشود و بسیاری از کارمندان هواوی در واحد خودروهای خودران این شرکت از مدتی قبل اعلانهایی در مورد مصاحبههای انتقال شغل داخلی، دریافت کردهاند.
گفته میشود هدف نهایی فولکسواگن، دستیابی به فناوریهایی در زمینهی خودروهای الکتریکی خودران است. که آنها را در اختیار نداشته یا نمیتواند بهراحتی توسعه دهد. اگر چانهزنیهای بین دو شرکت موفقیتآمیز باشد، انتظار میرود واحد رانندگی خودکار هواوی، به تولید کننده سطح اول فولکسواگن تبدیل شود.